The blind date sæson 2 Nepal streames snart på tv: Hvordan deltager man i showet?

Det mest populære realityprogram ‘The Blind Date Nepal sæson 2’ vil snart være på skærmen. Og denne gang er der chancer for, at du måske kan se showet på mainstream-tv. Hvor mange af jer er begejstrede for dette show?

Den første sæson af realityprogrammet The Blind Date blev en stor succes og sluttede for et par måneder siden. Med det venter publikum på næste sæsons annonceringsdato. Vinderen af ​​sæson 1 var C-LU Pokhrel og Kiran Khati Aka Goldie.

Auditionen til Blind date Nepal sæson 2 er allerede begyndt. Og hvis du er interesseret, kan du også deltage. Så fortsæt med at læse for at få den seneste opdatering om blind date sæson 2 og kriterierne for at deltage i showet.

Kommer Blind Date Nepal sæson 2 på mainstream-tv?
Den første sæson af blind date reality-showet blev sendt via YouTube og blev utroligt nok en stor succes. Rapporter tyder på, at showdirektør Roshan Dahal fik masser af tilbud gennem forskellige tv-kanaler efter showets succes. Nyheden er chokerende, da ingen forventede, at det ville ske pludseligt.

Realityshowet med blind date vil være mainstream gennem Himalaya-tv fra sæson 2. Det er også en stor drejning i det nepalesiske tv-underholdningsfelt. Det skyldes, at ingen tv-kanaler har bragt et sådant koncept. The blind date var det første reality-show i Nepal gennem Youtube-platformen.

Showdirektøren antydede, at showet ville gennemgå nogle ændringer. At se ‘Blind Date Nepal sæson 2’ i fjernsynet virker ganske utænkeligt; men her er vi. Selvom der stadig er debat om, hvorvidt blinddate reality-showet er ægte eller manuskript. Der var flere rygter om, at showet narrede publikum. Lad os håbe, at sæson 2 ikke vil skuffe seerne.

Den første sæson af blind date-showet var fuld af dramaer og beskidte vittigheder. Og instruktøren Roshan Barals skøre og unikke kostume havde tilføjet endnu en charme. Men alle disse ting skal måske skæres ned, hvis showet begynder at mainstreame på tv for at undgå censur. Vi kan ikke sige, hvilke nøjagtige ændringer der vil være i sæson 2, men vi kan vente på showet.

Hvordan deltager man i The Blind Date Nepal sæson 2?
Audition for blind date Nepal sæson 2 er allerede begyndt. Den officielle Facebook-side for blind date Nepal har også annonceret udvælgelseskriterierne og kravene til auditionerne. Det samlede antal mandlige og kvindelige deltagere bør være 5 hver for sæson 2.

Så hvis du vil deltage i sæson 2, så send en kort video eller et afsnit, hvor du nævner, hvorfor du ønsker at deltage i showet. Deltagende kandidater skal være single eller have afsluttet et forhold til deres ex. Tilsvarende bør kandidater være over 18 år.

Hvis du vil have mere information om audition, så besøg siden ‘Superhit Cinema Nepal’.

Opsummerer alt,
Indtil showet bliver sendt, er det svært at nævne, hvilke ændringer ‘The Blind Date sæson 2’ vil gennemgå. Det bliver dog interessant at se, hvordan de bredere seere vil reagere på konceptet, fordi det meste unge så det forrige show. Nu vil den blive set af både den yngre og ældre generation.

Hvor mange af jer venter på sæson 2? Fortæl os venligst i kommentarfeltet.

:

Leave a Comment