Forretning på din telefon: Nyttige apps til iværksættere

Hvis du er en spirende iværksætter i dag, ved du, at det er umuligt at drive forretning uden en smartphone. Mere specifikt uden nogle værdifulde apps, der hjælper dig med at drive din virksomhed lige ved hånden.

Uanset om du skal se markedet, behandle en ordre, tage nogle noter, lære nye færdigheder eller gemme dine digitale aktiver, har du brug for apps. Med deres hjælp tager du dit kontor og arbejder, selv når du er væk fra dit arbejdsområde.

I denne artikel lærer du om de nyttige apps, du kan bruge og holde dig foran dine konkurrenter.

Hvilke apps er gode til at starte en virksomhed? Liste over 10 apps.

Lad os nu kort diskutere de ti bedste apps til iværksættere:

Google Docs
Google Docs er en bedre version af Microsoft Word. Med denne applikation kan du dele dit dokument med alle og give real-time synlighed på dit projekt. Da det fungerer på skyen, hjælper forskellige samarbejdsfunktioner dig med at få arbejdet gjort mere effektivt.

Hvis du driver et internetfirma, kan du ikke leve uden denne app.

VPN
Der er sandsynligvis ingen bedste app, men vi råder dig til at købe en professionel VPN-tjeneste. VPN er afgørende, primært hvis din virksomhed er afhængig af et netværk til driften. Afhængigt af arten af ​​din start-up eller virksomhed, kan du have brug for forskellige typer VPN.

Men den primære brug forbliver den samme: VPN krypterer og beskytter datatransmission over et netværk (såsom internettet). Desuden ville det hjælpe, hvis du havde det på individuelt niveau, da det vil mindske risikoen for cyberangreb.

Yderligere anbefaler vi at bruge VeePN. Du kan installere denne VPN gratis på din telefon og surfe anonymt og sikkert. Den leveres med en gratis prøveperiode og har også en Chrome-udvidelse.

Evernote
Evernote er et program, hvor du kan gemme dine forretningsideer, noter og huskeliste og vedhæfte billeder og videofiler. Det er en note-app med øget funktionalitet.

Det er intet andet end et program, du kan bruge til at tage noter og gemme som en påmindelse til vigtige møder og forretningsapplikationer. Evernote tilbyder at gemme filer, websider og skærmbilleder fra din telefon, og du kan få adgang til dem senere med dens webapp.

PaySimple
Denne enkle app giver dig mulighed for at administrere dine betalinger gennem strømlinet fakturering og sikkerhed.

Mens du driver en virksomhed, er det nødvendigt at opretholde et økonomisk spor, hvilket bliver nemt med denne enkle app, der er tilgængelig til sikre betalinger, strømlinede transaktioner og modtagelse af økonomisk indsigt. Prøv PaySimple og se forskellen.

Læs også: https://www.nepalitrends.com/solopreneur-vs-entrepreneur/

Udgiftsføre
Expensify er endnu en app, der giver dig mulighed for at vedligeholde økonomiske data ved hjælp af stakken af ​​kvitteringer. Alt du skal gøre er at scanne kvitteringen og uploade den til applikationen, som læser dataene gennem avanceret billedbehandlingssoftware.

Dataene kommer igennem en automatiseret billeddannelsesproces, og der foretages beregninger for at give et endeligt output med passende løsninger. Fra medarbejderløn til kundefakturering kan du beregne alt gennem Expensify.

Dropbox
Dropbox er et program til at gemme data i skybaseret lager for nem adgang. Dens mobilapp er tilgængelig til både iOS- og Android-telefoner.

Yderligere kan du samarbejde med dine teammedlemmer ved hjælp af denne applikation. Du kan også chatte og nævne dine krav, mens du er på ferie eller forretningsrejse.

Teamdæk
Teamdeck-applikationen er tilgængelig til både iOS- og Android-platforme.

Det er ressourcestyringssoftware, der hjælper dig med at administrere dit team mere effektivt. Derfor øger det dit teams produktivitet.

Det giver dig mulighed for at analysere ressourcerne og oprette en tidsplan, der passer til dit teams krav.

Du kan også dele din Teamdeck-applikation med kunderne for at opdatere dem om dine projektaktiviteter med realtidssynlighed.

Asana
Asana er en projektstyringssoftware, der fungerer i skyen og er tilgængelig på nettet, iOS og Android.

Du skal bare oprette dit arbejdsområde, tilføje teammedlemmer og begynde at oprette projekter.

Det er nemt at kommunikere med holdkammerater og kunder med nogle avancerede funktioner i Asana.

For eksempel kan kunden også se det opdaterede projektindhold og give deres feedback uden at have personlige møder.

Som teamleder eller virksomhedsejer kan du dele et enkelt stykke information med hele teamet på et minut med denne app.

MailChimp
MailChimp-applikationen er en velsignelse for virksomheden, der ser frem til at sende mange e-mails til deres abonnenter. Som du måske kan gætte, er det en e-mail marketing software med apps tilgængelige til iOS og Android.

Tilpasningsmulighederne tilbyder en ordentlig løsning til et automatiseret e-mail-system og gennemgår også din e-mail-ydelse for at gøre den mere relevant for det fremtidige publikum. Det giver også konstante rapporter om din mailydelse baseret på, hvordan publikum reagerer på det.

Microsoft Office
Microsoft Office er din redningsmand, hvis du er gammeldags og hader Google Docs. Den bedste del? I modsætning til Google Docs fungerer det offline som standard.

Microsoft har forsøgt at implementere næsten alle funktioner i en desktop-app. Så vær sikker på, at du sandsynligvis vil nyde denne app og forhåbentlig vokse din virksomhed med dens hjælp.

Konklusion

Dette er de ti nyttige apps til iværksættere. Det er lige meget, om du starter eller med succes driver en virksomhed.

At drive en virksomhed er ikke en nem opgave. Men disse apps hjælper dig med at gøre det bedre. Hver virksomhed har brug for sit eget sæt personlige applikationer, som den kan tilpasse til sine behov.

Så hvad venter du på – begynd at installere!

Leave a Comment