Fejden mellem Pathao Nepal-ryttere og taxachauffører fortsætter

Pathao Nepal er et on-demand digitalt biludlejningsfirma. Den nystartede virksomhed, der startede fra Bangladesh, har vundet enorm popularitet i Nepal. Især på grund af besværet med offentlig transport, har samkørselsmarkedet vundet popularitet. Mens der er mange navne som Tootle og Sarathi, har Pathao det største håndtag på samkørselsmarkedet.

Taxachauffører er dog ikke tilfredse med den stigende efterspørgsel fra markedet for kørselsdeling. De mener, at disse ridesharing-apps reducerer deres kunder. De har protesteret for at forbyde Pathao og Tootle. Med konstant protest fra taxachaufføren havde regeringen midlertidigt forbudt Pathao. Ifølge loven må private køretøjer ikke bruges til offentlig transport. På grund af offentligt oprør mod forbuddet tilbagekaldte afdelingen sin beslutning. Premierminister KP Sharma Oli havde også beordret regeringsmyndighederne til ikke at forbyde brugen af ​​kørselstjenester. Pathao modtog stærk støtte fra offentligheden, da de mener, at denne tur-hilling-tjeneste er kundevenlig og overkommelig.

Nepal

På trods af to lovlige strejker for forbuddet overlevede Pathao den juridiske krise på grund af offentlig støtte. Men taxachauffører slår konstant en Pathao for at stjæle deres kunder. Taxachauffører i Nepal har et dårligt ry for at have syndikat i taxatjenesten og ikke følge reglerne ordentligt. Dette har ført til dyr rejsebooking i taxaer og offentlige busser er pakket og alt for ubehageligt.

Pathao er en forlystelsestjeneste. Det betyder, at det matcher passagerer med chauffører af køretøjer til leje, der i modsætning til taxaer ikke lovligt kan praje fra gaden. Men fejden med taxachauffører steg, da Pathao-ryttere hilste kunden fra gaden, hvilket er imod selskabets politik. Oven i købet var disse ryttere ikke de rigtige Pathao-ryttere.

Pathao fik for nylig Pathao-rytterne til at bære jakker med Pathao-logoet for at gøre det bekvemt for kunderne at identificere Pathao-rytterne. Det er obligatorisk for rytterne at bære jakkerne, men folk misbruger jakken. Folk dublerer Pathao-jakkerne og bærer dem for at få kunderne fra gaden. Med app’en skal Pathao-rytterne betale kommission til virksomheden, men de hygger kunderne fra gaden, så de får hele overskuddet fra sig selv. De begyndte at vente på kunderne i taxaholdepladsen og hilste kunden offline, hvilket agiterede taxachaufførerne. Disse førte til en stor kollision mellem taxachaufførerne og Pathao-kørere i Gongabu. Taxachaufførerne slog Pathao-kørerne, der ventede på kunderne i taxaholdepladsen.

Med dette har Pathao udgivet en meddelelse om ikke at bære Pathao-jakker indtil videre. Fejden mellem taxachauffører og pathao-ryttere fortsætter dog stadig.

Leave a Comment