Blind Date Reality Show: Virkelig eller scriptet?

Hvor mange af jer har set “Blind Date”, Nepals første dating reality show? Hvis du har, må du have spurgt, om det såkaldte reality show Blind date er ægte eller scriptet. Nå, men vi har fået alle svarene på dine spørgsmål. Så læs videre.

Konceptet med at bringe ukendte unge mænd og kvinder ind i programmet for at vælge en livspartner er ikke nyt, og det er allerede et populært realityshow i Indien, USA, Storbritannien og andre lande.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Selv om der nu kører mange realityshows i Nepal, turde tv-kanalerne ikke bringe en franchise af datingreality. Samtidig bragte en YouTube-kanaloperatør et program af samme format og gjorde det berømt under navnet Blind Date-showet.

Selv om sådanne programmer kaldes realityshows, er de forudskrevet. Det grundlæggende tema i programmet er at møde fremmede fra forskellige steder og give dem en chance for at forstå og vælge en af mange som livspartner.

Realityshows Blind date sæson 1 er blevet en massiv succes blandt publikum. Showet var fuld af krumspring, underholdning og dramaer med skøre deltagere. Den første sæson er netop afsluttet med offentliggørelsen af vinderne Shilu(C-LU ) Pokhrel og Kiran Khati (K.K.)

Ikke kun det, deres nylige ægteskabsvideo er viral på de sociale medier, hvilket rejser spørgsmålet blandt folk, var blind date ægte eller scriptet fra begyndelsen? Vi har bragt dig nogle chokerende resultater af showet og deltagerne, der vil afklare, at vi alle er blevet narret fra begyndelsen.Shilu og Kiran forhold før de kom til blind date

1.Shilu og Kiran forhold før de kom til blind date

Efter at have frigivet traileren på YouTube, der udsendte Shilu Pokhrel og Kiran Khati – vinderen af Blind date – blev videoen viral. Og folk begyndte at stille spørgsmålstegn ved, om det kunne være ægte eller allerede indrammet.

Det forlyder, at de kendte hinanden, før de deltog i programmet Blind Date. De mødtes første gang i en dansetime. Desuden har de haft et seriøst forhold før. Men i showet blev de præsenteret som fremmede for hinanden.

2.Kiran Khatis wild card-indtastning

Hvis du har set hele sæsonen, kan du måske huske, at Kiran Khati, der er kendt som Goldie, var en deltager, der fik et wild card. På det tidspunkt var Debendra og Shilu i den fase, hvor de skulle lære hinanden at kende. Det beviser også, at Blind date reality showet var scriptet og iscenesat fra starten.

Desuden indrømmede de på den første date, at de allerede kendte hinanden, men forholdet mellem dem synes at være blevet forværret. I slutningen af showet blev de gift, og showets skaber fik det til at se ud som om, at de kun blev livspartnere efter at have mødt hinanden gennem dette program. Men det virkede som om, at det blev gjort for at narre publikum.

3.Første musikvideo af Shilu og K.K

Kilder afslørede, at både Shilu og K.K. har en stor interesse for kunst. De har endda gået til den samme danseklasse. Ikke nok med det, Kiran havde en stor rolle i produktionen af hendes første sang. Det forlyder, at han endda hjalp hende med at instruere og synge en sang. Men sangen er allerede blevet fjernet.

Desuden var de endda med til optagelserne for et lille glimt i musikvideoen til en sang “Kin Karke Najar Lauchu Yasari” for to år siden. I videoen kan man se Shilu og K.K. komme som gæster til bryllupsreceptionen i videoen.

4.Ser ud til at gøre forretninger sammen

The most debated question is whether the blind date, real or scripted, is no longer base for arguments. Because the winner partner who met and fell in love as a stranger in the so-called- reality show seems to run Business together.

Both of them have S.K. Hip Hop clothing in Naya Baneshwor. And, there is a rumour that the name S.K. refers to Shilu and Kiran.

5. Shilu og instruktør Roshal Dhahal før blind date

I showet virker instruktøren Roshal Dahal og alle deltagerne ukendte. Men i virkeligheden er det ikke sandt. Roshan havde redigeret og koreograferet musikvideoen til Shilus sang “Baalyakal”, som ligger på hendes YouTube-kanal. Det bekræfter, at skaberne af showet og Shilu allerede var bekendte.

Leave a Comment