Bedste apps til at låse op for det fulde potentiale af din Macbook

Apples tredje flagskibsserie af bærbare computere MacBook blev introduceret i 2006. PowerBook og iBook var de tidligere bærbare serier før introduktionen af ​​MacBook i laptopfamilien. Retina-skærmen og højere opløsninger var salgsargumentet for Apples MacBook, som blev vist i 2015, samt Force Touch-pegefeltet, der fornemmer forskellige niveauer af tryk, der udøves. I slutningen af ​​2016 registrerede alle MacBooks kun brug af solid-state-drev (SSD’er).

Bedste apps til at låse op for det fulde potentiale af din Macbook

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN MAC

At have en Mac kan virke som en skjult velsignelse, men at frigøre det fulde potentiale i den kan være en hel del opgave for en nørd. Mac’en er dekoreret med fantastiske funktioner, hvoraf nogle er mere subtile end andre.

Nedenfor er 10 apps til MacBook, der kan løfte din macOS-oplevelse til et andet niveau.

CleanShot X
Hvis det er en rutine for dig at tage skærmbilleder, lave rettelser på brugergrænsefladen og/eller fejlfindingsforklaringer, så er CleanShot X en app for dig. Det er uden tvivl det bedste skærmbilledeværktøj på Mac. Det er en enkel, men så kraftfuld og brugervenlig app. Det kan lave GIF’er, optage videoer, tilføje annoteringer, sløre følsomme segmenter og endnu mere. Jeg bruger det flere gange på min Mac hver dag, og det er 100 % værd hver krone.

VeePN
Din Mac er ikke fuldstændig immun over for onlineangreb Ligesom enhver anden computer. det kan ubestridt blive angrebet af skruppelløse hackere for at kompromittere dine databeskyttelse og sikkerhed. Hvis du vil give din Mac et ekstra niveau af beskyttelse og sikkerhed, anbefales det stærkt, at du bruger et virtuelt privat netværk (VPN) — som VeePN. Med en pålidelig VPN til MacBook Pro vil du være i stand til at oprette forbindelse med et enkelt klik, surfe frit på nettet med maksimal hastighed og nyde databeskyttelse på militærniveau. Download appen nu, og surf sikkert på internettet fra din Mac.

AirBuddy
AirBuddy blev udviklet af en app-udvikler Guilherme Rambo, det er en app, der er designet til at bringe iOS-lignende enhedsintegration til Mac. Du kan tilslutte iPhones, iPads og andre Macs, der kører AirBuddy, til din primære Mac for at overvåge batterilevetiden og ud over at gøre det nemt at bytte enheder med hovedtelefoner. den er også designet til at gøre det nemmere og nemmere at overføre en Magic Mouse, Magic Trackpad eller Magic Keyboard mellem Mac’er med et klik. En af fordelene ved appen er, hvor nemt det er at parre AirPods og Powerbeats Pro med din iOS-enhed.

CleanMyMacX
Med hensyn til macOS-vedligeholdelse udfører CleanMyMacX et fantastisk stykke arbejde lige fra at genvinde harddiskplads fra akkumulerede ubrugelige caches og andre systemskrammelfiler, afinstallation af ubrugte apps, kontrol af systemmalware og komplette systemoptimeringsværktøjer.

Magnet
Magnet er en fantastisk app, der gør det nemt at ændre størrelsen på systemvinduer og applikationer, enten med tilpasselige tastaturgenveje eller ved at trække vinduer til kanten eller hjørnerne af systemskærmen. Det understøtter snapping af apps til halvdele, fuld skærm, kvarte og tredjedele. Derudover, hvis du tilslutter flere skærme til din Mac på en gang, er Magnet den bedste mulighed at arbejde med.

Pixelmator Pro
Pixelmator Pro er den perfekte billedredigeringsapp til alle dine billedredigeringsopgaver. Hvis abonnementsomkostningerne ved redigering af apps er det, du vil undgå, så vil jeg varmt anbefale denne Pixelmator Pro. det har forbedrede billedredigeringsfunktioner som effekter, lag, filtre, børster og meget mere. Du kan bruge forskellige valgværktøjer til at justere specifikke fotoområder nøjagtigt.

1 Adgangskode
1Password er et fantastisk værktøj til at hjælpe med at administrere alle dine adgangskoder og holde dem sikre til din fremtidige reference. Det kan også tjene som en digital boks til at holde dine internetdata sikre og sikre bortset fra brugen af ​​en VPN.

Uoverskueligt
Ligesom dens navn ringer, er unclutter den grundlæggende software, der passer til dens navneskilt. Denne Mac-app kan tilgås med et stryg fra toppen af ​​din skærm og fungerer bedre som et praktisk sted til lagring af seneste filer, hurtige noter og udklipsholderoplysninger.

Bjørn
Bear lover en af ​​de mest sømløse skriveoplevelser, der findes, og den er perfekt til Mac-brugere, der skriver på deres flere Apple-enheder, inklusive deres iPhone og iPad. Det er en markdown-editor, som tilbyder en masse alsidig og lækker skriveoplevelse.

Keyboard Maestro
Keyboard Maestro er en app, der hjælper med at automatisere større systemoperationer. Hvis du leder efter en metode til at forenkle eller eliminere ubetydelige opgaver i din daglige arbejdsbyrde, så bør Keyboard Maestro være på din radar. I bund og grund kan du automatisere flere opgaver, fra at vække din Mac på et bestemt tidspunkt til automatisk at åbne og køre vinduer i en bestemt rækkefølge, når du starter en app.

Konklusion

På et tidspunkt vil din MacBook sandsynligvis fungere langsomt efter meget brug, men du behøver ikke at få en erstatning. Der er flere måder at fremskynde din langsomme MacBook på uden at bruge en krone, som omfatter lukning af programmer, når de ikke er i brug, sletning af apps, der ikke er nødvendige, rydning af cachefiler, sletning af uønskede filer, optimer forbrug af diskplads blandt andet.

Leave a Comment