Ayushmann Khurrana er “mentalt stadig på ferie” med sin familie

New Delhi: Ayushmann Khurrana har måske lige delt det mest relaterbare opslag på Instagram. Skuespilleren, der netop er hjemme efter en lang ferie med sin familie, er bare ikke klar til at ryste feriestemningen af ​​sig endnu. Og hvem kan egentlig bebrejde ham? Skuespilleren delte mandag et billede med sin familie og skrev: “Tilbage i bugten. Men mentalt stadig på ferie.” På billedet ses Ayushmann Khurrana med sine børn Varushka Khurrana og Virajveer Khurrana samt hans kone Tahira Kashyap, som også er tagget i billedteksten. Familien ses klædt i deres afslappede bedste på det glade billede.
Som svar på billedet sagde skuespilleren Abhishek Bajaj: “Ak & Jr. Ak Ditto.” Skuespillerinden Tisca Chopra svarede med en hjerte-emoji.

Men Tahira Kashyap har delt noget om billedet, som Ayushmann Khurrana ikke gjorde. Da Tahira fortalte os om hemmeligheden, reposterede Tahira billedet og sagde: “Dette blev klikket på præcis 5 minutter, før jeg fik dem til at gå yderligere 10.000 skridt for dagen. De manglede at myrde mig. Lagta hai itne søde chehron ko peeche yeh khatarnak tanker?”

Ayushmann Khurrana og Tahira Kashyap delte regelmæssige opdateringer fra deres Europa-ferie på Instagram. Da Tahira Khan gav os et indblik i deres familierejse, tabte Tahira Khan en video og sagde: “Øjeblikkene i denne rulle betyder mest for mig, kan du nævne dem,” med en glad ansigts-emoji.

Tahira Kashyap delte også en anden video, hvor hun sagde, at hun var den udpegede navigatør for sin familie. Da Tahira delte en video, hvor hun guidede sin familie gennem deres feriedestination, sagde Tahira: “Er du det officielle Google-kort over din familie? Jeg kalder mig selv den legitime Googler, der ikke får hende til at betale.”

Leave a Comment