7 bedste strategier til at øge Instagram-historievisninger organisk

Hvad hvis vi fortalte dig, at du kunne få 2 gange antallet af Instagram Story Views, end du får i øjeblikket? Det lyder umuligt, ikke? Men det er det ikke. Og vi vil vise dig syv strategier, der vil hjælpe med at øge dine visninger på Instagram Stories.

Instagram-historier er en fremragende måde at holde dine følgere engageret og føle sig mere som om, de er en del af dit daglige liv. Selvom du måske har det bedste indhold, hvis du ikke bruger en eller flere af disse syv strategier, er det svært at nå dit mål om at få mange visninger.

Disse metoder vil også hjælpe dig med at være på forkant med den nye Instagram-algoritme, der prioriterer opslag baseret på feed-interaktioner. Det giver dig mulighed for at få flere likes, kommentarer og generelt engagement. At købe Instagram-følgere kan også være en fantastisk måde at øge dit følgerskab på, men gør det med omhu. Stop med at gætte, hvilken tilgang der er bedre for din Instagram-histories succes; find ud af, hvilke der er værd at prøve fra denne liste!

7 bedste strategier til at øge Instagram-historievisninger organisk

7 bedste strategier til at øge Instagram-historievisninger organisk:

 1. Brug Hashtags/Locations:
  Se placeringsindstillinger i Instagram-historier. Instagram-historier føjes automatisk til dit feed, men de kan ikke søges eller gemmes i afsnittet “hurtigt swipe” på fanen “historier”.

Det er derfor, det er rigtigt at bruge hashtags på din virksomhedsside og til Instagram-historier. Du kan få flere likes, kommentarer og engagement ved at tilføje relevante hashtags til din konto. Ved at bruge det interessant og kreativt, kan du endda blive fremhævet!

Forskning viser, at hashtags er afgørende for Instagram Stories-engagement – især hvis de matcher dem, der bruges af dine kunder.

 1. Fremhæv bedste historier:
  Følgere har en tendens til at se historier for “virkelige” øjeblikke og interaktioner, så du skal være velkommen til at dele dele af historien. Instagram tilføjede for nylig en ny funktion til sin app, der giver brugerne mulighed for at se deres egne historier senere i stedet for bare i øjeblikket. Dette er fantastisk, fordi det vil gøre det muligt for virksomheder og forbrugere at gense specifikke videoer.

Det betyder også, at dine følgere kan se tilbage og se, hvilke Instagram-historier der var deres favoritter. Det ville hjælpe, hvis du også brugte denne teknik til konkurrencer eller begivenheder, hvor du ønsker, at folk skal huske noget bestemt. Ved at bruge dette vil du give dit publikum mulighed for at se din historie og også synes om den!

 1. Svar på beskeder:
  Hvis du vil gøre dine følgere glade, bør du besvare alle de beskeder, du får på din Instagram-historie. De tager sig tid til at sende dig en besked og lytte til din stemme, så det er nemt for dem at føle sig ignoreret.

Du kan lade folk vide, at du vil vende tilbage til dem og derefter gøre præcis, hvad du siger. Du bør overveje dette bortset fra at tænke på nogle af de bedste websteder for at få og øge Instagram-følgere for at opnå organiske Instagram-historievisninger.

 1. Tag din analyse seriøs:
  Beskederne fra dine følgere får dig til at forstå, hvad de ønsker af dig. Så foder dem med mere af den samme slags indhold, og medtag dine analyser.

Det handler om at holde styr på dine kunder meget nemmere for dem og dig! Dette vil fortælle dig, om deres behov har ændret sig eller ej. Al denne information, der var svær at indsamle, kan nemt findes ét sted!

 1. Indlæg bedre:
  Lær, hvordan du poster bedre og mere regelmæssigt i Instagram-historier. Når du poster en Instagram-historie, skal de sendes inden for 24 timer baseret på Instagrams nye regler.

Hvis du skal poste en historie senere, skal du i stedet efterlade en “kommer snart”-besked. Årsagen bag denne regel er, at Instagram ønsker, at sine brugere skal se de spændende historier, der er postet i realtid.

Vær oprigtigt kreativ, og vigtigst af alt, vær dig selv! Du vil skille dig ud, så det betyder, at du forbinder dig med dit publikum ved at give dem mulighed for at se, hvem du er, og hvad din virksomhed laver.

 1. Del aktuelle tendenser:
  Engager dig med dit publikum og del aktuelle trends med dem. Det inkluderer ting, der vil interessere dem, ikke kun noget, du har fundet på internettet. Du bør også sørge for ikke at poste den samme type indhold, ellers kommer du til at kede dig!
 2. Brug influencers/samarbejd med andre brands på Instagram:
  Influencers og samarbejder giver dig en chance for at få dit feed set af en person, der har en populær følgeskare. Hvis du samarbejder med andre brands på Instagram eller har en influencer, der promoverer dit indhold, vil det kunne ses i deres historier. Dette vil hjælpe med at øge følgerne af både brugere og drive trafik til den anden persons profil og virksomhed.

Konklusion:
Som konklusion ændrer Instagram, hvordan vi tænker på sociale medier. Disse teknikker vil hjælpe dig med at forblive konkurrencedygtig og bevare kundeloyalitet, og det vil skabe en oplevelse, der giver folk mulighed for at interagere mere med dit brand.

Leave a Comment